Hopp til innhold

800 meter over havet ligger Tronsvangen Seter idyllisk til ved foten av majestetiske Tronfjell. Det ultimate rekreasjonsstedet med utsikt til Rondane og Alvdal vestfjell.

Tronsvangen Seter i Alvdal er et tradisjonsrikt sted med røtter helt tilbake til 1885. Den folkekjære indiske filosofen, Baral, bodde på Tronsvangen fra 1917 til 1945. Han er gravlagt i en høyde på rundt 1 400 meter over havet, nedenfor Trontoppen og med utsikt mot Snøhetta og Savalen. Det er også et minnesmerke over ham på Flattron, 1 300 meter over havet, som samtidig er første stein til det fredsuniversitetet han ønsket å få bygget der.

Tronsvangen Seter er et sted for rekreasjon med overnattingsmuligheter i korte eller lengre perioder, hvor man selv lager maten. Delta på kurs i regi av Tronfjell Fredsuniversitet med tai-chi, yoga og meditasjon, eller få spesialtilpasset et program etter individuelle behov. Rom kan også leies for seminarer, møter og selskaper.

Tronsvangen Seter har permanent utstilling om Baral (Swami Sri Ananda Acharya) og prosjektet Tronfjell Fredsuniversitet.

Nettside
Klikk for å lese mer
E-post
Telefon
90967904
Adresse
Tronsvanglia 238
Åpningstider

Alltid åpent.


#opplevalvdal

...så alt du trenger å gjøre er å gå ut døra, kos deg og opplevalvdal.no