Bli med på lærerik og morsom fotballskole med en av Englands største fotballklubber i høstferien. 

Er du mellom 8 og 16 år, og liker å spille fotball? Bli med på et tre-dagers utviklingsprogram med profesjonelle fotballinstruktører fra storklubben Tottenham Hotspur!

Den Londonbaserte storklubben Tottenham Hotspur Football Club har preget de engelske ligatabellene siden 1882. De siste ti åra har klubben levert en rekke topplasseringer i Premier League, og sluttspill i Champions League. Klubben setter utvikling av spillere i fokus, og har en rekke trenere ansatt som jobber med ungdomsutvikling rundt om i London. Det er noen av disse trenerne som kommer til Alvdal i høst.

Fotballskola arrangeres lørdag 6. oktober til mandag 8. oktober, med to treningsøkter per dag – planlagt og gjennomført av Tottenhams egne trenere. Det vil være norske trenere til stede for å hjelpe til med kommunikasjonen. Mellom øktene får deltakerne mat og drikke, og det vil også være åpent klubbhus med salg av mat og drikke. Alle spillerne får dessuten et draktsett av Tottenham Hotspur. 

Påmelding til fotballskole for barn 8–16 år.

Tottenhams instruktører holder også et impuls- og inspirasjonssamling for lokale trenere. Dette holdes søndag 7. oktober kl. 17.00–20.00, og her får man et unikt innblikk i arbeidet med spillerutvikling i den engelske toppklubben. 

Påmelding for trenere til inspirasjonssamling

Dato
9.–8.oktober
Tidspunkt
09–15
Sted
Steimoegga Idrettspark
E-post
Arrangør
Fotballgruppa, Alvdal idrettslag

ikon ski

banner fisking

banner sykkelturer

banner fotturer