Breisjøseter egner seg som turmål for store og små. Fjellområdet mellom Rondane og Østerdalen er et eldorado sommer som vinter.

Breisjøseter Turisthytte ligger midt i Alvdal vestfjell, ved foten av Store Sølnkletten – kommunens høyeste fjelltopp, 1 827 meter over havet. Turisthytta er knyttet DNT og ligger midt i DNTs stinett og egner seg godt for familier, par og enslige turgåere.

Området har gode fiskemuligheter og et flatt terreng. Breisjøseter er et godt utgangspunkt for å bestige Sølnkletten eller turer til for eksempel Korsberghytta og Storgrytdalseter. På vinterstid er det det muligheter for å kite på isen, frikjøring på telemarkski og paragliding. Forholdene er gode for isfiske, og korte eller lange skiturer.

Overnatting i ulike rom i turisthytta, med muligheter for å kjøpe frokost og middag. Hytta gir rabatt til DNT-medlemmer.

Breisjøseter Turisthytte er et utmerket sted for arrangementer, selskaper og konferanser på inntil 50 personer. Brehaug Matopplevelser ved Håkon Magne Skjøren arrangerer gourmetaftener på Breisjøseter. Med opp til 16 retter og fortellinger og forklaringer mellom rettene er dette til en helt unik opplevelse. Arrangement må forhåndsbestilles.

Se Breisjøseter sin hjemmeside for priser, måltider og annen informasjon. Vertskapet på Breisjøseter, Anne Marit og Halvor Skjøren, ønsker alle velkommen.

E-post
Adresse
Alvdal Vestfjell, 2580 Folldal
Åpningstider

Sommer 2017
20.juni – 10.september

ikon ski

banner fisking

banner sykkelturer

banner fotturer