Lokal mat, husflid, kultur - og naturligvis mandelpotet - står i sentrum når Alvdal Mandelpotetdyrkerlag, sammen med gode samarbeidspartnere, igjen inviterer til Norsk Mandelpotetfestival – i år for 20. gang!

Mandelpoteten har sterke tradisjoner i Alvdal. Det samme har Norsk Mandelpotetfestival, som siden 1998 har blitt arrangert årlig den siste helga før elgjakta. I 2018 feirer mandelpotetfestivalen tjue år. 

Markedsdagen på mandelpotetfestivalen foregår på gårdstunet til Storsteigen Videregående – med lokalmat og andre produkter, samt tilreisende som byr på pølser, plommer, bakst og klær. Tradisjonen tro blir det også NM i mandelpotetskrelling, musikk og kulturelle innslag.  

Storsteigen har åpne dører til fjøset for omvisning, barneridning, og andre aktiviteter som viser et tverrsnitt av undervisningen på skolen. I sauefjøset skal Alvdal Sau og Geit ha værlamkåring. 

Lørdag kveld inviterer Alvdal og Vingelen bygdeungdomslag til storfest på samfunnshuset, med konsert av Plumbo

Ønsker du å delta med stand på årets Mandelpotetfestival? Henvend deg på e-post innen 4. september til eller telefon 92817836.

Dato
21. - 23.september
Tidspunkt
10:30
Sted
Storsteigen VGS

ikon ski

banner fisking

banner sykkelturer

banner fotturer