Kalvstock er Livestocks egen festival for barn og barnefamilier.

Livestock for de minste byr på masse gøy. På festivalområdet blir det liv og røre.

Her kan barna myke opp kroppen med mini-pilates, få fartsfylte opplevelser med rafting på Glomma, kose med kalvene, hoppe i høyet, fiske og delta i rebusløp. Det blir også musikkverksted, oppfinnerverksted og teater med Karius og Baktus. Kalvstock tilbyr klatring – både i festivalområdets klatrevegg og i nærområdet, samt tilrettelagte sykkelstier for barnefamilier. 

På scenen står: 

Tullkattesnutene
Kirsti Huke og Siri Gjære liker å drømme seg bort og lage sanger og synge og danse og finne på ting! De lager låter om det de drømmer seg bort i og de de tenker på, om viktige saker og godteri, og spiller på mange slags instrumenter, og de spiller gjerne både høyt og lavt. 

Bare Fjas og Blågras
Fritz, Hans Martin og Øyvind skulle gjerne ønske at de var cowboyer, men det er de ikke. Derfor drømmer de seg tilbake til cowboyens tid, slik de tror den var, og spiller musikk slik cowboyene spilte den. Bare Fjas og Blågras er riktignok tre karer, men de har 27 strenger og til sammen 9 instrumenter – pluss at de synger trestemt. De spiller noen av de gamle amerikanske cowboysangene, men mest av alt liker de å spille kjente å kjære barnesanger.

Dato
14. juli
Tidspunkt
10.00-15.00
Sted
Aukrustsenteret
E-post
Arrangør
Livestock

ikon ski

banner fisking

banner sykkelturer

banner fotturer