Til Aukrustsenteret kommer Levi Henriksen og Babylon Badlands med musikk av ekte instrumenter og tekster med sjel i. 

I april 2016 kom Levi Henriksen og Babylon Badlands første plate Det beste bandet i himmelen ut til gode anmeldelser fra musikkpressen. «Norsk rock blir ikke mye bedre enn dette våren 2016», hevder Geir Rakvaag i Dagsavisen og triller en femmer. Året etter kom Verden av i går - til like gode anmeldelser. 

Levi Henriksen debuterte som skjønnlitterær forfatter i 2002 med novellesamlingen Feber, men det store gjennombruddet kom i 2004 med romanen Snø vil falle over snø som har falt. Siden gjennombruddet har det blitt hele 22 bøker og 5 plater. Levi er journalist og musiker, og ikke minst er han kjent som låtskriver og tekstforfatter. Henriksens forfatterskap er preget av at han kombinerer maskulinitet og sårbarhet, urbanitet og følelsen av å befinne seg i alle tings utkant. 

Babylon Badlands består av folk som har kjent hverandre lenger enn The Beatles eksisterte, og som har spilt sammen i en rekke sammenhenger. Trommeslager Finn Lilleseth er en lokal legende i Sør-Hedmark, og var grunnleggeren i et av landets første sørstatsrockband First’n Last. Bassist Morten Andreassen har blant annet har spilt på de spellemannsnominerte platene til Roy Lønhøiden, men også på nyere ting som kultinnspillingene til Roger Græsberg and The Anti-Music Bonaza. Gitarist Anders Bøhnsdalen spilte sammen med Henriksen i Heart of Mary.

Kjøp billetter!

Dato
29. april
Tidspunkt
19.00
Sted
Aukrustsenteret
Arrangør
Aukrustsenteret

ikon ski

banner fisking

banner sykkelturer

banner fotturer