Hopp til innhold

NEO tar i bruk de rene råvarene fra naturen nær oss, og lager oljer som bestselgerene Siste Stikk og Labbefett.

Hud og massasjeoljer lager NEO med utgangspunkt i rene økologiske planteoljer, som hjelper huden til å bygge opp sin egen beskyttelsesfunksjon, og regulerer den sunne balansen mellom fett og fuktighet i huden. For daglig pleie, massasje eller bare for å nyte.

Dusj/bad-produktene lages av planteoljer som er rik på essensielle fettsyrer, som pleier og bevarer hudens fett og fuktighetsbalanse. Fri for alkoholer, syntetiske tilsetninger og konserveringsmidler. Huden føles myk og glatt etter dusjen/badet.

Basen i våre salver er skandinavisk strutseolje som er et rent naturprodukt. Oljen ligner fett som finnes i vår egen hud og kan derfor lett tas opp. Salvene brukes ved ulike hudproblemer som eksem, solbrenthet, munnsår, sprukken og sensitiv hud.

NEO lager også hundeproduktene Flåttjager, sjampo, massasjeolje og Labbefett (potesalve).

Siste Stikk er et helt rent naturprodukt utviklet for å holde mygg og knott borte. Gode tilbakemeldinger også fra hund og katte eiere som har brukt produktet på hunder og katter som er utsatt for insekter. Kan brukes på barn. Etter flere år på markedet har det vist seg at Siste Stikk er mye mer enn bare myggolje. Har man fått insektsstikk er Siste Stikk kløe-stillende. Produktet lindrer brannsår fra grill, brennesle, brennmaneter.

I Alvdal fås produkter på Shell, Søberg gård, Aukrustsenteret, Taverna, Spar og Alvdal Tynset Sport. Dersom produktene ikke finnes der kan de kjøpes i vår nettbutikk.

Kontaktinformasjon
Daglig leder/ Salgsansvarlig: Ole Holm. Tlf.: 62 48 70 51
Fabrikksjef: Svein Folgerø. Tlf.: 90 63 51 65
Administrasjon: Unni Hårdnes. Tlf.: 97 79 13 91

E-post
Nettside
Klikk for å lese mer


#opplevalvdal

...så alt du trenger å gjøre er å gå ut døra, kos deg og opplevalvdal.no