Til Livestock 2019 kommer band som Di Derre, Bigbang og Gåte. 

Lokal musikk møter nasjonal musikk og spektakulære naturopplevelser skapes gjennom alternative aktiviteter innen friluftsliv på Livestock. 

Omringet av hardfør natur er Livestock en scene for lokale musikktalenter, så vel som store, nasjonale artister. Med musikk som fenger folk i alle aldre, blir Livestock en møteplass på tvers av generasjoner.

Mellom konsertene kan du få luftige og fartsfylte opplevelser, og en god dose mestringsfølelse, i storslått natur. Livestock tilbyr aktiviteter for alle – store og små, nybegynnere så vel som de mer erfarne eventyrerne. Du trenger ikke kjøpe festivalbillett for å bli med på aktivitetene, dette er et tilbud for alle!

Vel nede kan du nyte lokal mat og drikke. Livestock satser på lokalprodusert kvalitetsmat fra Fjellregionen. Her får du spennende smaksopplevelser fra blant andre Nordihaugan, Røros Bryggeri- og Mineralvannfabrikk og Vingelen bakst.  

Ta med barna på Kalvstock – barnas egen festival lørdag 13. juli. Her blir det konserter, teater, kalvekos, rafting på Glomma, klatring og masse mer!

Artikkelen oppdateres med programmet!

Date
12. – 14. juli
Location
Stormoen Skytterbane
Email
Host
Livestock event

ikon ski

banner fishing

banner bicycling

banner hiking