Hopp til innhold

På kanten av Baugsberget, ikke langt fra Alvdal sentrum finner du tre unike, eksklusive fjelltopphytter som ligger 800 moh. Vær tett på naturen, nyt en fantastisk utsikt og overnatt i unike og eksklusive fjelltopphytter. 

Drømmer du om å oppleve soloppgangen fra ei seng omkranset av naturens vakre farger, lyder og lukter? På Alvdal har du mulighet til å oppleve en unik bo- og naturopplevelse! 800 moh. finner du tre unike, eksklusive fjelltopphytter med fantastisk utsikt over elvedalen, Alvdalsbygda og fjellene omkring. 

Baugsberget Fjelltopphytter vil gi deg en særegen opplevelse med høy komfort og kvalitet. Omgivelsene er frodig, variert og spennende. Her er ro og rekreasjon i fokus. Her vil man komme til en strøken hytte med oppredde senger, og man kan forlate hyttene uten å måtte vaske. De legger alt til rette slik at man kan koble av og kun nyte naturen og selskapet. 

Parkeringsplassen til hyttene ligger ca 2,5 km fra Alvdal sentrum, med jernbanestasjon og butikker. Nærmeste adresse til hyttenes parkeringsplass er Vestateveien 56, 2560 Alvdal. Ved parkeringsplassen finner du en plakat med kart og informasjon. For å komme seg til hyttene må man gå ca 1,5 km og opp 300 høydemeter fra parkeringsplassen, stien er godt merket. 

For booking og mer info: Baugsberget Fjelltopphytter

 


#opplevalvdal

...så alt du trenger å gjøre er å gå ut døra, kos deg og opplevalvdal.no