Hopp til innhold

Lokal musikk møter nasjonal musikk og spektakulære naturopplevelser skapes gjennom alternative aktiviteter innen friluftsliv på Livestock. Nyt lokal mat og drikke, og ta med barna på Kalvstock.

Omringet av hardfør natur er Livestock en scene for lokale musikktalenter, så vel som store, nasjonale artister. Med musikk som fenger folk i alle aldre, blir Livestock en møteplass på tvers av generasjoner. 

På Livestock kan man også oppleve Fjellregionens varierte og flotte natur i form av luftige og fartsfylte aktiviteter som sykling, klatring, buldring og rafting. Tronfjell er et mekka for sykling. Her er mange uoppdagede perler, og den lette tilgangen til stiene gjør dette til et unikt område i norsk sammenheng. Godt oppe i fjellsiden mot Tron ligger Mjeltsten, en 25 meter høy kampestein med ruter fra absolutt nybegynnernivå til nok for de aller sterkeste. Der kan alle få en god treningsøkt og en luftig opplevelse mellom konsertene. Livestock tilbyr aktiviteter for alle – store og små, nybegynnere så vel som de mer erfarne eventyrerne. Du trenger ikke kjøpe festivalbillett for å bli med på aktivitetene, dette er et tilbud for alle!

Livestock satser på lokalprodusert kvalitetsmat fra Fjellregionen. Mellom aktivitetene og konsertene får du spennende smaksopplevelser fra blant andre Nordihaugan, Røros Bryggeri- og Mineralvannfabrikk og Vingelen bakst.

 

Sted
Stormoen Skytebane
Nettside
Klikk for å lese mer
E-post
Arrangør
Livestock


#opplevalvdal

...så alt du trenger å gjøre er å gå ut døra, kos deg og opplevalvdal.no