Hopp til innhold

Her har du 6 ideer til vinteraktiviteter som er moro for både store og små. 

Ski

Spenn på deg ski og staver, og kom deg ut på ski! Alvdal har 120 kilometer med skiløyper rundt om i hele bygda. Løypene er tilrettelagt for skøyting, klassisk og hunder. Det er noe for alle, med andre ord. Et populært turmål er Almannstua, som ligger mellom Alvdal og Tylldal på Østkjølen. For de som heller vil hoppe på ski har vi Sandeggbakken å by på som også har et flott skileikanlegg.

Aking

Du trenger omtrent ikke gå lenger enn rett utenfor døra for å ake. I Sandeggbakken kan man komme opp i stor fart i akebakken rett ved siden av hoppbakken.  

Filmkveld 

En filmkveld er alltid koselig! Sett deg til rette i sofaen, lag deg en god kopp varm kakao, kryp under teppet og snurr film. Og du, Flåklypa-filmene er alltid en sikker vinner for både store og små. 

Les ei bok

Det er koselig å roe ned med en god bok når det fortsatt er kaldt og mørkt ute. Alvdals store sønn har flere bøker å by på, blant andre; Simen, Bonden og Bror min. Den nye biografien om Kjell Aukrust selv, er også et godt tips. 

Lag en Aukrustfigur

Her er det kun fantasien som setter en stopper. Hva med å lage en dorull-Solan, eller en snø-Ludvig? Dette er en perfekt aktivitet for barna. 

Flaskehopprenn

Hvem får flaska til å lande lengst ned i bakken? Lag en hoppbakke av snø og få med deg naboen på konkurransen. Dette er like gøy for de vokse, som det er for barna.


#opplevalvdal

...så alt du trenger å gjøre er å gå ut døra, kos deg og opplevalvdal.no